Cine suntem ?

 

Control Service este o companie in ascensiune pe piata instalatiilor tehnico-sanitare din Romania. In 15 ani de activitate Control Service a evoluat constant, de la o firma orientata exclusiv pe comertul cu amanuntul al articolelor si aparatelor electrocasnice, la un furnizor de produse si servicii in domeniul incalzirii si climatizarii pentru uz rezidential, hoteluri, restaurante, muzee sau banci.

Activitatea noastra este bazata pe calitate, o relatie personalizata cu fiecare client si responsabilitate fata de toti aceia care folosesc produsele si serviciile noastre.

Ne asumam responsabilitatea, pentru lucrurile bune dar si pentru cele rele, fata de clientii nostri, precum si fata de comunitate.


Ce oferim ?

 

Serviciile noastre respecta standardele impuse in domeniu si reprezinta solutia optima pentru cerintele fiecarui client :


Ce ne recomanda ?

 

Avem incheiate contracte de vanzare si montaj cu parteneri recunoscuti in domeniu :

Portofoliul nostru de lucrari include nume de referinta :

 

Bancpost Constanta - 5 sedii

Alpha Bank Constanta - 3 sedii

Alpha Bank Mangalia

Finansbank Constanta - 3 sedii

Hotel Ferdinand

Vila Adam

Vila Anagnoste

COMCM Constanta

COMCM Mangalia

Am executat lucrari de montaj aparte de aer conditionat, însotite de contracte de întretinere, pentru numerosi beneficiari :

 

Cum functionam ?

 

S.C. Control Service S.R.L. este o societate comerciala cu raspundere limitata, infiintata in anul 1994, cu capital integral privat (capital social subscris si varsat de 30.000 RON), care-si desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia in vigoare.

Societatea are sediul social in Constanta, aleea Garofitei nr.22 si un punct de lucru, magazin si birou, deschis in Constanta, bd. I. G. Duca nr.24B.

Obiectul principal de activitate, conform nomenclatorului CAEN este : CAEN 4533 Lucrari de instalatii tehnico-sanitare

Desfasurarea eficienta a activitatii e asigurata de 17 angajati repartizati pe urmatoarele compartimente :

 

 

Design, concept si realizare EPIC WEB Developement